Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мао Цзянь є яскравим представником класичних видів зеленого китайського чаю. Вирощений на території провінції Хенань. Листя Мао Цзянь не піддаються скручування перед сушкою, на відміну від більшості сортів зеленого чаю, тому вони залишаються практично не пошкодженими.
Напій відрізняється яскравим свіжим ароматом з нотками весняних першоцвітів. Солодко-медовий смак з терпкістью та легким відтінком ягід і польових квітів. Післясмак довгий і освіжаючий. При повторному заварюванні Мао Цзянь розкривається ще сильніше: трав'янисто-квіткові нотки доповнюються горіховими.
Корисні властивості:
- багатий на вітаміни та амінокислоти;
- посилює захисні функції організму;
- знімає напругу;
- виводить токсини та очищує кров;
- поліпшує роботу мозку.
Рекомендації щодо заварювання:
Підігріти воду до температури 80-90 градусів, прогріти чайник, помістити в нього чай, залити водою. Настоювати приблизно 5 хвилин. Після цього рекомендуємо розмішати вміст чайника ложечкою для отримання однорідного настою.