Кількість
|
Вартість
|
||
|
Свині 100% породи Іберіко. Вирощені на пасовищах у природному парку Сьєрра-де-Арасена та Пікос-де-Арош і харчуються виключно жолудями діброви, коркового дуба, жовчного дуба та природними ресурсами, які пропонують пасовища. Суворий контроль за найменуванням походження Jabugo гарантує найвищу якість та ексклюзивність цього продукту.
М'ясо інтенсивного червоного кольору, що переходить у рожеві відтінки. Дуже соковите, щільне та має унікальний смак. Аромат хамона інтенсивний і збалансований. Його текстура гладка і масляниста. Хамон слід подавати на плоскому тарілці або дошці, щоб зберегти його структуру. Рекомендується подавати хамон при кімнатній температурі, щоб м'ясо було м'яким і ароматним.
Вражаюча якість та смак. Хамон має насичений, глибокий смак з легкими солоними нотками. Він є надзвичайно ніжним і, при правильній тонкій нарізці, розташовується між пальцями. В’ялене м’ясо чудово доповнюється різноманітні види сирів, такі як манчего, гауда або інші м'які або тверді сорти. Ідеально смакує з фруктами: диня, груша, персик, яблуко, шарон. Смакуйте делікатес з вином чи пивом.