Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Вид чабань
Вид посуду чабань (чайна дошка-столик)
Колір коричневий, чорний
Кількість предметів 1
Форма прямокутна
Матеріал бамбук, пластик
Країна виробник Китай
Схожі товари чабань

Бамбукова чабань для чайної церемонії з білим пластиковим піддоном 35*22*3.5см, Китай

Артикул id_8522
В наявності
999.00 грн/шт.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
шт.

Чабань – дуже зручна та необхідна річ, особливо якщо ви є прихильником чайних церемоній. З китайської назва «Ча-бань» перекладається як «чайна дошка». На дерев’яному підносі виставляють весь необхідний посуд та аксесуари для чаювання. Це такий собі низький столик з отворами, у якому є піддон для стікання води після обмивання посуду та залишків чаю із чашок. У Китаї існує повір’я - чим більше рідини проллється на чайну дошку, тим більше достатку і благополуччя буде у господаря та учасників церемонії.

Ця чайна дошка зроблена у класичному стилі виробником Fujian Province Guang Fu Tea. Вона прямокутної форми, із заокругленими кутами та повздовжніми вузькими прорізями майже по всій довжині. Складається з двох частин. Кришка виготовлена із натурального бамбуку, відомого своїми водонепроникними властивостями. Нижня частина – піддон чорного кольору, зроблений з міцного якісного пластику, який безпечний для здоров’я. Візуально чабань нагадує стіл, за яким чекають на дорогих гостей.

Доглядати за дошкою дуже легко. Потрібно просто підняти верхню частину, витерти рідину, промити проточною водою і висушити.
Чабань за розміром досить велика: 36.5*23.5*3.5 см. На ній поміститься приладдя для чайної церемонії на 5-8 людей. Завдяки гарному модерновому дизайну впишеться в будь-який інтер’єр. Зручна для використання в домашніх умовах, на природі та корпоративних вечірках.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Відправка на таксі по Києву.

Більше інформації про доставку

Доступна послуга кортадора

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
  • готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).

Мінімальна сума замовлення - 399 грн.

У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.