Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вага шматків - 200-300г.
Традиційний іспанський м'ясний делікатес Панчетта, який є різновидом бекону. Продукт із прошарками сала та м'яса з черевної частини свині спеціальної породи. Шматки засолюються, доповнюються спеціями та травами, а потім в'яляться.
Можна використовувати її під час приготування холодних закусок і різних страв. Або ж смакуйте просто так зі свіжим багетом чи хрумким тостом.
Виробник Dionisio Sanchez використовує комплексний виробничий процес, який гарантує максимальну відстежуваність від походження до кінцевого споживача. Сертифікація IFS гарантує повий контроль виробництва.
Для виготовлення своєї продукції Dionisio Sanchez вирощує в Іспанії 100% чистих по породі свиней Kachanegra Essentia Duroc. Весь процес розведення здійснюється з дотриманням стандартів добробуту тварин і постійного пошуку найкращого середовища. Дієта натуральна на основі злаків без ГМО та без штучних добавок. Також Dionisio Sanchez дотримується мінімального віку перед забоєм (близько 8 місяців). Зазвичай свині досягають 130 кг на натуральному вигодовуванні.
Продукція з породи Kachanegra Essentia Duroc характеризується більш мармуровий забарвленням, з більш яскравим і природним кольором. Крім того, це м’ясо має насиченіший смак, багате жирними кислотами та високим вмістом олеїнової кислоти, а також мінералами та вітамінами.