Кількість
|
Вартість
|
||
|
Це старий чай Пуер. Його форма відносно вільна. Бите срібло має більшу ферментацію і щільність ніж інший Пуер. Такі щільні грудки витягуються з кірки пуерних куп, де ферментується лист. Вихід такого продукту відносно низький. На кожен кілограм виробленого битого срібла витрачається 400 кілограмів звареного чаю.
Колір продукту темніший, час бродіння довший і його щільність також вища, ніж у Lao Cha Tou. Чай, заварений з розбитого срібла, має яскраво-червоний колір, міцніший у заварюванні, має вищу солодкість.
У самому процесі заварювання "камінчики" практично не розчиняються і не набухають. Тримають кілька проливів. Аромат приємний - сушена груша, кеш'ю, клейкий рис і кора з хлібною кіркою. З кожним проливом аромат класичного пуеру виділятиметься все сильніше.
3-5г гранул беруть на 200 мл окропу і заварюють починаючи з 30 сек, поступово збільшуючи витримку з новими проливами.
Покращує роботу серця, підшлункової залози, судин і шлунково-кишкового тракту, поступово нормалізує тиск, покращує стан шкіри та роботу мозку.