Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вага шматків - 250-350 г.
Сир виготовляється з овечого молока (100%) на молочній овечій фермі та сироварні Le Mouton у Круйсланді. Мутон має дуже вершковий смак і ви будете здивовані його чудовим характером! Продукт з щільною консистенцією.
Цей сир підійде і любителям сиру з алергією на коров'яче молоко.
Твердий овечий сир можна нарізати до сирної тарілки, а також додавати під час приготування салатів, піци, пасти, лазаньї, соусів, пирогів, чизкейків і навіть солодкої випічки та десертів. Овечий сир цікавий у поєднанні з медом або варенням. Його також можна подати як закуску у вигляді шашликів на шпажці, обсмажених на грилі. У Голландії такі сири використовують замість десерту разом із витриманим вином.