Кількість
|
Вартість
|
||
|
Елітний зелений чай Інь Ло або “Срібні спіралі” виготовляється з сировини, яку збирають ранньою весною на плантаціях, розташованих у гірському районі Дун Тін, поблизу гір Дунтін Шань. Для цього сорту відбирають якісні чайні бруньки та перші молоді листочки, і за допомогою бамбукових паличок скручують їх у спіральки. Перед скручуванням сире листя обережно нагрівають на слабкому вогні, щоб не спалити білий ворс, який щільно покриває кожен листочок. Таким чином сировина набуває вигляду срібних спіралей. Після цього чайні спіральки остаточно просушуються, щоб зафіксувати форму і характерний для напою смак.
При заварюванні чай Інь Ло має красивий смарагдовий колір. У нього присутній м’який, солодкуватий смак з фруктовими нотками і легкою терпкістю на кінчику язика. При перших заварюваннях можна вловити післясмак солодких персиків, а кожна наступна чашка чаю буде нагадувати смак соковитої літньої груші. Аромат ніжний, свіжий, з яскравими відтінками лугової скошеної трави.
Корисні властивості:
- багатий на вітаміни, мікроелементи та амінокислоти;
- посилює захисні функції організму;
- знімає напругу;
- виводить токсини та очищує кров;
- знижує рівень холестерину та нормалізує кров'яний тиск;
- поліпшує роботу мозку.
Рекомендації щодо заварювання:
- Підігріти воду до температури 75-90 градусів, прогріти чайник, помістити в нього чай, залити водою.
- Настоювати приблизно 5 хвилин. Після цього рекомендуємо розмішати вміст чайника ложечкою для отримання однорідного настою.