Кількість
|
Вартість
|
||
|
Зелений чай Молі Інь Чжень виготовляється з сировини, яку збирають ранньою весною у гірських районах повіту Фудін, що у провінції Фуцзянь, на висоті понад 1000 метрів над рівнем моря. Для цього відбирають молоденькі весняні бруньки і підв’ялюють їх разом з квітами жасмину протягом доби, потім квіти забирають. Пухнасті бруньки чаю нагадують срібні голочки - звідси й виникла назва цього сорту.
Молі Інь Чжень має неперевершений, яскравий смак та привабливий аромат. Заварений настій має прозорий, світло-золотистий колір. Аромат чаю дуже ніжний, з нотками весняного квітучого саду та яскраво вираженим жасминовим відтінком. Смак освіжаючий, глибокий, з приємним медовим післясмаком.
Корисні властивості:
- багатий на вітаміни, мікроелементи та амінокислоти;
- посилює захисні функції організму;
- знімає напругу;
- виводить токсини та очищує кров;
- знижує рівень холестерину та нормалізує кров'яний тиск;
- поліпшує роботу мозку.
Рекомендації щодо заварювання:
- Підігріти воду до температури 75-90 градусів, прогріти чайник, помістити в нього чай, залити водою.
- Настоювати приблизно 5 хвилин. Після цього рекомендуємо розмішати вміст чайника ложечкою для отримання однорідного настою.