Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шу Пуер Золоті пагони – міцний, витриманий чай преміум класу. Сировина зібрана на висоті 1700 метрів над рівнем моря в культовому для чаєманів місці - садах знаменитого селища Бань Чжан. Завдяки багатій мінералами і вітамінами землі чай смачний, насичений і за якістю впевнено змагається з купажами розкручених брендів. Виготовлений за класичною технологією. Чайна сировина з високою концентрацією рудих бруньок. Після проходження ферментації спресована у щільний млинець.
Пуер Бан Чжан Цзінь Я відомий своїми корисними властивостями. Він чудово тонізує, покращує роботу мозку та гостроту зору. При щоденному вживанні піднімається настрій та очищуються судини, прискорюється метаболізм. Поліпшується самопочуття і відчувається загальне оздоровлення. Чай добре бадьорить, заряджає енергією на цілий день.
За понад 30 років зберігання смак Шу Пуеру став набагато глибшим та пікантнішим. При заварюванні має яскравий, темно-коричневий колір з оксамитовим відливом. У нього більш виражений деревний смак з нотками пряних спецій, лісового горіха та сухофруктів.
Рекомендуємо заварювати чорний Пуер проливами, використовуючи китайську гайвань, спеціальний глиняний чайник або скляний посуд. Підготувати воду з температурою 95-100 градусів. Використовується 10 г сухої заварки на 200 мл рідини. Першу заварку злити, а наступну витримати 20 секунд – чай готовий до вживання. Важливо не перетримувати Шу більше рекомендованого часу, щоб не зіпсувати смак гіркотою. Витримує 6-7 проток, потім стає слабшим.