Кількість
|
Вартість
|
||
|
Витриманий, міцний та ароматний Шу Пуер не потребує додаткової реклами. Виготовлений за традиційною юньнанською рецептурою на фабриці Менхай, з дотриманням класичних правил ферментації. Візитною карткою товару є упаковка, де зображені кінь і дракон – головні китайські символи. За багаторічну історію чаю упаковка залишається незмінною. Так виробник підкреслює свою вірність традиціям.
Чорний Пуер створений для повсякденного затишного чаювання і для зустрічі у родинному колі. Напій зміцнює імунітет, очищає організм від шлаків та шкідливого холестерину. При щоденному вживанні піднімається настрій, поліпшується самопочуття і відчувається загальне оздоровлення. Також чай має здатність розщеплювати жири, сприяє перетравленню навіть дуже калорійної їжі. Добре бадьорить, заряджає енергією на цілий день.
Відтінок напою змінюється від темно-коричневого до майже чорного кольору, в залежності від того, скільки тривав процес заварювання. Незвичайним є аромат Тун Цин Хао, який асоціюється з пахучістю лісових ягід та кори дуба. Смак міцний і тривалий, з оксамитовою насиченістю, пікантними пряно-деревними нотками і ягідною кислинкою.
Щоб напій смакував по-справжньому та розкрилися всі його якості, потрібно відповідально ставитися до процесу приготування. Рекомендуємо заварювати чорний Пуер проливами, використовуючи китайську гайвань, спеціальний глиняний чайник або скляний посуд. Підготувати воду з температурою 95-100 градусів. Першу заварку злити, а наступну витримати 20 секунд – чай готовий до вживання. Важливо не перетримувати Шу більше рекомендованого часу, щоб не зіпсувати смак гіркотою. Витримує до 7-8 заварювань проливом. Найкраще засвоюється та максимально корисний, якщо пити чай через 30 хвилин після їди.