Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чорний китайський чай Шу Пуер "Печатка CNNP" виготовлений в 2014 році з сировини, яку збирали на чайних плантаціях Менхай, у провінції Юньнань. Для сировини використовується листя та невелика кількість бруньок. Незначною мірою присутні маленькі черешки.
Колір напою яскравий з каштаново-червоним відтінком. Аромат сухого чаю чистий, зрілий, дерево-горіховий із легкою ноткою східних спецій. Після заварювання можна відчути тягучий шоколадно-горіховий запах з легким відтінком фруктів. Під час чайної церемонії відчуєте об'ємний деревно-горіховий смак з нотами гіркого шоколаду та родзинок. Післясмак довгий, бархатистий, теплий.
Рекомендується пити міцний чорний чай Шу Пуер в першій половині дня. Простий, невибагливий і дуже смачний і зрозумілий чай. Наповнює енергією, тонізує та бадьорить. Добре вирівнює емоційне тло та піднімає настрій.
Заварювання протокою:
- Рекомендується використовувати глиняний посуд або фарфор.
- Вода із температурою 95-98 градусів.
- Співвідношення 6-7г заварки на 100мл води.
- Впевнено заварюється протягом 6-8 проток.