Кількість
|
Вартість
|
||
|
Червоний чай виготовляють з сировини, яку збирають з древніх дерев в окрузі Ліньцан, провінція Юньнань. Розвинена коренева система старих дерев робить листя багатшим мікроелементами, а високогірний район збору відрізняється екологічною чистотою та сприятливим для вирощування чаю кліматом. Зібрані чайні листя висушують на сонці, а потім щільно пресують у млинці. Червоний чай по рівню ферментації знаходиться між чорним та зеленим чаєм.
Під чай чаювання можна відчути м'який смак, який наповнений нотками печених фруктів, ягід, прянощів, житнього хліба та квітів. Також рекомендуємо не поспішати та насолоджуватись відчуттями, які змінюються під час кожної наступної протоки. Аромат також буде розкриватись з кожним наступним заварюванням по новому, але загалом чаю характерний ніжний запах з фруктово-квітковими та легкими кондитерськими нотками. Післясмак обволікаючий, свіжий.
Напій має зігріваючий ефект. Чай плавно тонізує, наповнює силами, концентрує увагу, прояснює розум, активізує роботу мозку.
Заварювання протокою:
- Посуд із пористої глини для червоного чаю або порцеляни.
- Вода із температурою 90-95°C.
- Співвідношення 4-5 г заварки на 100мл води.
- Заварювати короткими протоками по 10-25 секунд, із поступовим збільшенням настоювання на 5-10 секунд.
- Витримує 6-7 проток.
Заварювання звичайне:
- Порцеляновий або скляний чайник.
- Співвідношення 4-5г заварки на 500мл води із температурою 90-95℃.
- Прогріти окропом чайник, насипати чай, залити водою, закрити кришкою.
- Дати настоятися 4-6 хвилин і розлити чашками.