Кількість
|
Вартість
|
||
|
Млинець Шу Пуера круглої форми та досить тонкий. З лицьового боку виглядає як плитка шоколаду. У ньому зібрано соковите чайне листя із вмістом чайної бруньки. Менхайська сировина 2014 року весняного збирання, префектури Сішуанбаньна. Ці тропічні лісисті пагорби дозволяють вирощувати найкращі сорти Пуерів. Зроблено цей сорт чаю у 2019 році.
Чай шу пуер "Сімейна реліквія Сігіла" - вишуканий, зрілий шу пуер з усіма характерними властивостями компанії Hunan Provincial Yiqingyuan Tea Industry Co., Ltd, яка є дочірнім підприємством іншої великої китайської компанії — Chuangxin Investment Co., Ltd. Заснована фабрика Yiqingyuan в 1996 році в Чанша (Changsha), в провінції Юньнань і стала першим експортно-імпортним заводом цього регіону. Завод також користується укороченими назвами під брендами та дочірніми компаніями: Yi Qing Yuan, Yi Qing One, YIQINGYUAN, YQY TEA. Зараз фабрика є досить великим та розкрученим підприємством, яке відоме як на внутрішньому ринку Китаю, так і на міжнародному ринку.
Чайні плантації фабрики займають близько 700 га, складаються переважно з дикорослих чайних дерев, що ростуть на висоті близько 800 м, на перетині гірських хребтів Вулінг і Шефенг, в китайській провінції Хунань. Ця місцевість котирується у світі як «пояс високоякісного чаю», сировина виготовлена з цих плантацій, вважається особливо цінною і йде в основному на експорт. Фабрика YQY TEA наголошує на тому, що на своїх плантаціях використовує лише органічну сировину, при виробництві якої не застосовується жодних хімічних добавок і всі процеси виробництва чаю відбуваються під наглядом одразу кількох міжнародних організацій, що сертифікують органічну сировину. Фабрика YQY TEA особливо пишається тим, що на своїх плантаціях використовує лише органічну сировину, при виробництві якої не застосовується жодних хімічних добавок, і всі процеси виробництва чаю відбуваються під наглядом кількох міжнародних організацій, що сертифікують органічну сировину.
Насолоджуючись чашечкою чаю можна відчути аромат сухого листа, деревини та ноти грибів, м'який та бархатистий смак з нотками прогрітої лазні та осіннього лісу, горіховими та деревно-дубовими відтінками. У післясмаку вловлюються карамельні ноти.
Відмінний витриманий Шу Пуер, однозначно гідний місця в особистій колекції поціновувачів та знавців. Пуер приємно знімає втому та напругу, центрує сприйняття і дарує легкий приплив сил. Вплив м'який, приємний, що накочує хвилею спокою, умиротворення та внутрішньої гармонії.
Рекомендації по заварюванню:
- вода з температурою 95-98 градусів;
- співвідношення сухої заварки 5г на 100мл води;
- заварювати протокою від 10 секунд з поступовим збільшенням часу;
- витримує велику кількість заварювань, розкриваючись у кожній заварці різними нотами.