Кількість
|
Вартість
|
||
|
Зелений чай Улун Те Гуань Інь швидко став популярним у всьому східному Китаї та на Тайвані, а на початку 1970-х років став широко популярним у Японії, а звідти поширився по всьому світу. Для створення даного сорту чаю використовується якісна органічна сировина Тайваню.
Під чай чайної церемонії, коли насолоджуєшся кожним ковтком чаю, можна відчути яскраво виражений квітково-трав'янистий аромат з нотками бузку та едельвейсу. Смак дуже благородний, ніжний, без терпкості та гіркоти, що підтверджує про його якість.
Корисні властивості:
- Містить вітаміни, таніни та ефірні масла, поліфеноли, катехіни та різні амінокислоти.
- Потужний природний антиоксидант.
- Сприяє обміну речовин в організмі та при регулярному вживані перешкоджає підвищенню рівня холестерину.
- Покращує роботу нервової системи, зміцнює серце та судини.
- Збільшує здатність організму чинити опір інфекції, оскільки може мобілізувати імунні клітини організму для опору бактеріям, грибкам та вірусам.
- Чудово вгамовує спрагу та допомагає зняти втому. Тегуанінь освіжають розум і протистоїть втомі.
Рекомендації по заварюванні методом проток: 6-7г чайного листя на 120 мл гарячої води (80 градусів). Перше заливання водою зливається відразу та не використовується - так промиваються чайні листя. Наступне настоювання витримуйте 10 секунд та збільшуйте на кілька секунд кожне послідуюче. Одну заварку можна використовувати близько 5 разів за одну чайну церемонію.