Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Вид сир
Вид сиру Брі
Тип сиру м'який
Особливість з білою пліснявою
Вид молока коров'ячий
Жирність 60%
Вага 125 г
Фасовка пачка
Країна виробник Франція
Схожі товари сир з пліснявою

Сир Брі Coeur de Lion le Brie 60% 125г, Франція

Артикул id_9327
Немає в наявності
149.00 грн/уп.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань

Французький сир Брі Coeur de Lion le Brie виготовляється з пастеризованого коров'ячого молока. Сирний продукт дуже цінується не тільки за кремовість, але і за ніжний, але пікантний смак. Має білу їстівну шкірку , а паста світло-жовта і характеризується м’якою текстурою.

 

Брі є одним із найпопулярніших французьких сирів і доводить, що він є ідеальним інгредієнтом для приготування численних рецептів для різноманітних випадків, таких як закуски, швидкі закуски, офіційні обіди та вечері. Брі та хліб — це два продукти, які йдуть рука об руку. Страву з Брі можна збагатити додавши артишоки, гриби та спаржу. Гарно смакує з в’яленим м’ясом. Брі можна подавати як аперитив або десерт наприкінці трапези, якщо його поєднати з правильним вином, завдяки якому всі його основні аромати будуть підкреслені повною мірою. Для брі підходять, безсумнівно, ті фрукти, які мають більш солодкий смак, такі як виноград , інжир ( свіжий і сушений), яблука, груші, сушені банани, нарізані стружкою, чорнослив, волоські горіхи.

 

За лаштунками виробництва


Норманське сире молоко, охолоджене відразу після доїння, пастеризується: воно нагрівається, щоб знищити шкідливі бактерії та полегшити його збереження. Потім молоко можна частково знежирити, щоб регулювати жирність сиру.

Після пастеризації додають молочнокислі закваски і сичужний фермент, щоб молоко згорнулося і затверділо. Таким чином ми отримуємо «сирок», або тверде молоко. Далі сирну масу нарізають на невеликі кубики і розмішують, це дозволить стекти сироватці. Потім сировина накладається в форми. Передостанній етап створення сиру - посолка сирів у сольовому розчині.

Далі сири зберігаються в прохолоді (від 10 до 15°), перевертаються, контролюються та доглядаються. Цей період дозрівання варіюється від кількох днів до кількох тижнів, залежно від сиру, до його упаковки.

 

 

Про виробника


Продукція Coeur de Lion виготовленяється у серці Нормандії, регіону, відомого якістю та смаком молока. Якісні продукти є результатом балансу міцності та солодкості, характеру та вершковості.

Мистецтво приготування хорошого сиру вимагає ретельності та креативності! У підвалах для дозрівання пробуджуються всі почуття та навики досвідчених майстрів-сироварів.

Мета Coeur de Lion проста: виробники хочуть якнайкраще задовольнити потреби та очікування кожного та завжди гарантувати найбільше задоволення.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Відправка на таксі по Києву.

Більше інформації про доставку

Доступна послуга кортадора

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
  • готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).

Мінімальна сума замовлення - 399 грн.

У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.