Кількість
|
Вартість
|
||
|
Соус гранатовий гармонійно поєднується з найрізноманітнішими стравами. Його часто подають до різних солодких страв, а також до страв, приготованих з м'яса, риби або овочів. Спробуйте його у поєднані з птицею, свининою та бараниною.
Соус на основі гранату перетворює страви на справжнісінькі шедеври кулінарного мистецтва. Суміш рубінового забарвлення допомагає створити естетичний та дуже апетитний вигляд продуктів. А ще гранатовим соусом можна замінити оцет або лимон в маринадах.
Гранати підвищують гемоглобін. Також фрукт позитивно впливає не тільки на серце, але і серцево-судинну систему в цілому. А ще з гранатовим соусом м'ясні продукти засвоюються набагато краще.