Кількість
|
Вартість
|
||
|
Французький сир Брі Coeur de Lion le Brie виготовляється з пастеризованого коров'ячого молока. Сирний продукт дуже цінується не тільки за кремовість, але і за ніжний, але пікантний смак. Має білу їстівну шкірку , а паста світло-жовта і характеризується м’якою текстурою.
Брі є одним із найпопулярніших французьких сирів і доводить, що він є ідеальним інгредієнтом для приготування численних рецептів для різноманітних випадків, таких як закуски, швидкі закуски, офіційні обіди та вечері. Брі та хліб — це два продукти, які йдуть рука об руку. Страву з Брі можна збагатити додавши артишоки, гриби та спаржу. Гарно смакує з в’яленим м’ясом. Брі можна подавати як аперитив або десерт наприкінці трапези, якщо його поєднати з правильним вином, завдяки якому всі його основні аромати будуть підкреслені повною мірою. Для брі підходять, безсумнівно, ті фрукти, які мають більш солодкий смак, такі як виноград , інжир ( свіжий і сушений), яблука, груші, сушені банани, нарізані стружкою, чорнослив, волоські горіхи.
За лаштунками виробництва Норманське сире молоко, охолоджене відразу після доїння, пастеризується: воно нагрівається, щоб знищити шкідливі бактерії та полегшити його збереження. Потім молоко можна частково знежирити, щоб регулювати жирність сиру. Після пастеризації додають молочнокислі закваски і сичужний фермент, щоб молоко згорнулося і затверділо. Таким чином ми отримуємо «сирок», або тверде молоко. Далі сирну масу нарізають на невеликі кубики і розмішують, це дозволить стекти сироватці. Потім сировина накладається в форми. Передостанній етап створення сиру - посолка сирів у сольовому розчині. Далі сири зберігаються в прохолоді (від 10 до 15°), перевертаються, контролюються та доглядаються. Цей період дозрівання варіюється від кількох днів до кількох тижнів, залежно від сиру, до його упаковки. |
Про виробника Продукція Coeur de Lion виготовленяється у серці Нормандії, регіону, відомого якістю та смаком молока. Якісні продукти є результатом балансу міцності та солодкості, характеру та вершковості. Мистецтво приготування хорошого сиру вимагає ретельності та креативності! У підвалах для дозрівання пробуджуються всі почуття та навики досвідчених майстрів-сироварів. Мета Coeur de Lion проста: виробники хочуть якнайкраще задовольнити потреби та очікування кожного та завжди гарантувати найбільше задоволення. |