Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вага шматків більше 1-1.5 кг.
Панчетта - це традиційний італійський м'ясний делікатес, який є різновидом бекону. Панчетта - це власне бекон із прошарками сала та м'яса з черевної частини свині спеціальної породи. Шматки засолюються, доповнюються спеціями та травами, прокопчуються і піддаються термпературній обробці.
Класично панчетта використовується для приготування всім відомих карбонар. Також можна використовувати її під час приготування холодних закусок і різних страв. Або ж смакуйте просто так зі свіжим багетом чи хрумким тостом.
Завжди дотримуючись усіх суворих гігієнічно-санітарних практик (HACCP), компанія Simonini отримала сертифікацію харчових продуктів DTP 108 CSQA БЕЗ ГЛЮТИНУ, а також престижний IFS (Міжнародний харчовий стандарт). |
Про виробника Історія делікатесів сім'ї Сімоніні має далеке коріння: перший бізнес сягає 1600 року, а в 1868 році був відкритий перший магазин у Трентіно Альто-Адідже. З часом компанія перейшла від сімейного бізнесу до промислового виміру. Пристрасть, яка передавалася з покоління в покоління, передаючи секрети ремесла та кожного рецепту. З цієї причини, від старовинної м’ясної крамниці до сучасної фабрики, реміснича ретельність Simonini у переробці м’яса залишається основним принципом навіть у найсучасніших виробничих процесах. |