Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сировина для цього сорту продукції збиралась у 2017 році. Відбірне велике та соковите листя, а також нерозкриті молоді листочки (чайні бруньки) збирались з високогірних дерев, яким понад 100 років, в унікальному регіоні Сішуань Баньна у провінції Юньнань. Він славиться своїми знаменитими чайними горами, екзотичними джунглями і неповторним кліматом, який впливає на формування смакових та ароматичних якостей Пуеру. Після проходження ферментації за класичною технологією, чайні листя пресуються у щільні млинці.
Шу Пуер має темно-коричневе забарвлення із золотистими типсами. Колір настою – чистий, яскравий, з темно-каштановим відтінком. Аромат складний та насичений. Готовий напій пахне сухофруктами, вологою деревною корою, прянощами та спеціями. Смак досить м’який, з нотками смажених горіхів, спецій, в’ялених сухофруктів, землі та вологого листя.
Корисні властивості чорного китайського чаю Шу Пуер:
- покращує життєву енергію та наповнює бадьорістю;
- зміцнює імунну систему;
- знижує утворення «поганого» холестерину, регулює тиск та нормалізує кровообіг;
- стабілізує роботу травлення, покращує метаболізм і обмін речовин, виводить шлаки і токсини з організму, а також сприяє схудненню;
- поліпшує колір і структуру шкіри обличчя;
- знімає стрес і нормалізує роботу нервової системи.
Рекомендації щодо заварювання:
- заварювати 5-7г сухого чайного листя гарячою водою 90-95°С;
- перша протока промиває і розкриває пуер, її потрібно злити;
- час однієї протоки (заварювання) 5-40 секунд, з кожною наступною протокою час треба поступово збільшувати;
- чай можна пити протоками 6-9 разів.
Можна досягти бажаної міцності напою регулюючи час заварювання. Якщо ви полюбляєте легкий та ненав'язливий смак, тоді витримуйте заварку всього 10 секунд. Якщо ж віддаєте перевагу насичений та терпкуватий присмак, тоді дозвольте чайним листкам віддати воді більше ефірних олій, заварюючи 30 секунд і більше. Чай рекомендується пити тільки свіжим і без додавання цукру.