Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Вид м'ясні делікатеси
Види м'ясних делікатесів ковбаса
Вид ковбаси Фует
Особливості м'ясних делікатесів в'ялені, сиров'ялені
Тип м'яса свинина
За складом м'ясо
Особливість з білою пліснявою
Кількість 1
Вага 150 г
Фасовка палка
Упаковка пакет
Країна виробник Іспанія
Схожі товари ковбаса фует

Ковбаса Фует екстра Alazor Fuet Extra 150г, Іспанія

Артикул id_2897
В наявності
134.00 грн/уп.
149.00 грн/уп.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
уп.

Fuet Extra - це сиров'ялена тонка ковбаса. Виготовляється вона з крупно перемеленого м'яса свинини, вкраплювань жиру та спецій. Фарш наповнюється в їстівну натуральну оболонку. Ковбаса фует екстра має насичений аромат і пікантний приємний смак. Оболонка сиров'яленої іспанської ковбаси вкрита шаром білої плісняви, завдяки якій продукт має яскраво виражений грибний аромат.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Відправка на таксі по Києву.

Більше інформації про доставку

Доступна послуга кортадора

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
  • готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).

Мінімальна сума замовлення - 399 грн.

У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.