Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чорізо - це в'ялена ковбаса, яка готується з рубленого м'яса свині породи Іберіко, яка спеціально вирощується для виробництва хамона та найсмачніших м'ясних делікатесів. До фаршу також додаються дрібні шматочки сала, які роблять ковбасу м'якшою і жирнішою сіль, цукор, багато паприки та інших спецій. Заготовленою сумішшю наповнюються натуральні оболонки. Заготовки в'яляться близько чотирьох місяців.
Ковбаса характеризується насиченим червоним кольором, який розбавляють білі вкраплення сала, м'якою текстурою та дивовижним ароматом. Чорізо має характерний пікантний смак, який не залишать байдужими жодного дегустатора.
Ковбасу можна використовувати в якості закуски, або ж додавати до різних страв (супів, рагу, піци, запіканок, салатів).