Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вага упаковки близько 1.5-2кг.
Мортадела - це вид італійської ковбаси, який став популярним по всьому світу. Її виготовляють з м'яса свинини до якого додаються шматочки свинячого жиру та спеції. Текстура продукції гладка, консистенція однорідна, а іноді показуються видимі шматочки сала, які додають м'якості та багатший смак. Мортадела має ніжний та легкий смак з домінуючим ароматом спецій.
Мортаделу можна вживати у свіжому вигляді або використовувати в різних стравах, таких як сендвічі, піца, салати або як окремий інгредієнт.
Завжди дотримуючись усіх суворих гігієнічно-санітарних практик (HACCP), компанія Simonini отримала сертифікацію харчових продуктів DTP 108 CSQA БЕЗ ГЛЮТИНУ, а також престижний IFS (Міжнародний харчовий стандарт). |
Про виробника Історія делікатесів сім'ї Сімоніні має далеке коріння: перший бізнес сягає 1600 року, а в 1868 році був відкритий перший магазин у Трентіно Альто-Адідже. З часом компанія перейшла від сімейного бізнесу до промислового виміру. Пристрасть, яка передавалася з покоління в покоління, передаючи секрети ремесла та кожного рецепту. З цієї причини, від старовинної м’ясної крамниці до сучасної фабрики, реміснича ретельність Simonini у переробці м’яса залишається основним принципом навіть у найсучасніших виробничих процесах. |