Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ковбасна нарізка - це м'ясний продукт, який набирає величезної популярності. Все частіше замість палиці ковбаси покупець вибирає невеликі порції. Маленьку упаковку дуже зручно брати із собою в дорогу: це найкращий варіант для посиденьок на дачі, пікніка або дальньої поїздки. Адже в дорозі не завжди є можливість готувати повноцінну страву, а іноді навіть ножа та обробної дошки немає під рукою.
Для Сальчічон свинячий фарш просто приправляють морською сіллю та чорним перцем. Продукт витримують на прохолодному гірському повітрі кілька тижнів. На відміну від чорізо, ковбаски сальчичон не приправлені копченою паприкою, тому чистий смак свинини Іберіко виділяється в кожному смачному шматку! Наріжте тонкими скибочками та подавайте з хрустким білим вином з Іспанії. Ідеально підходить для приготування смачних тапас, в якості аперитиву або бутербродів.
Сиров'ялені якісні ковбаси мають дуже позитивні поживні властивості Сиров'ялені ковбаси іспанського виробництва мають особливо позитивні харчові цінності. Це продукти, багаті білками, фосфором, залізом і вітамінами групи В. Харчова цінність свинини істотно змінилася, поки не було досягнуто значного зменшення жирів, які в основному є ненасиченими. В'ялені ковбаси містять близько 25-45% жиру, більшість з яких є ненасиченими. 46-47% - це мононасичені жири, 14-17% - полінасичені жири і 36-40% - насичені жири. У сиров'ялених ковбасах свинина має обмежений вміст холестерину 72 мг на 100 , що робить їх чудовим доповненням до різноманітного та збалансованого раціону. В останні роки досягнуто прогресу в застосуванні різних технологій для зниження вмісту натрію, але сіль необхідна для виробництва ковбасних виробів для пригнічення росту мікробів, псування харчових продуктів і розвитку патогенних мікроорганізмів. |
Про виробника
Це преміальний бренд, під яким продається якісний іберійський продукт. Покликання Legado - донести досвід гурмана до широкої публіки, стати «демократичним гурманом». Виробник торбується про якість, тому: |