Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Вид м'ясні делікатеси
Види м'ясних делікатесів ковбаса
Вид ковбаси Салчічон
Особливості м'ясних делікатесів в'ялені, сиров'ялені
Тип м'яса свинина
За складом м'ясо
Вага 75 г
Фасовка нарізка
Упаковка вакуумна упаковка
Країна виробник Іспанія
Схожі товари ковбаса салчічон

Ковбаса салчічон Legado Salchichon Iberico нарізка 75г, Іспанія

Артикул id_9325
В наявності
189.00 грн/уп.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
уп.

Ковбасна нарізка - це м'ясний продукт, який набирає величезної популярності. Все частіше замість палиці ковбаси покупець вибирає невеликі порції. Маленьку упаковку дуже зручно брати із собою в дорогу: це найкращий варіант для посиденьок на дачі, пікніка або дальньої поїздки. Адже в дорозі не завжди є можливість готувати повноцінну страву, а іноді навіть ножа та обробної дошки немає під рукою.

 

Для Сальчічон свинячий фарш просто приправляють морською сіллю та чорним перцем. Продукт витримують на прохолодному гірському повітрі кілька тижнів. На відміну від чорізо, ковбаски сальчичон не приправлені копченою паприкою, тому чистий смак свинини Іберіко виділяється в кожному смачному шматку! Наріжте тонкими скибочками та подавайте з хрустким білим вином з Іспанії. Ідеально підходить для приготування смачних тапас, в якості аперитиву або бутербродів.

 

Сиров'ялені якісні ковбаси мають дуже позитивні поживні властивості


Сиров'ялені ковбаси іспанського виробництва мають особливо позитивні харчові цінності. Це продукти, багаті білками, фосфором, залізом і вітамінами групи В.

Харчова цінність свинини істотно змінилася, поки не було досягнуто значного зменшення жирів, які в основному є ненасиченими. В'ялені ковбаси містять близько 25-45% жиру, більшість з яких є ненасиченими. 46-47% - це мононасичені жири, 14-17% - полінасичені жири і 36-40% - насичені жири.

У сиров'ялених ковбасах свинина має обмежений вміст холестерину 72 мг на 100 , що робить їх чудовим доповненням до різноманітного та збалансованого раціону.

В останні роки досягнуто прогресу в застосуванні різних технологій для зниження вмісту натрію, але сіль необхідна для виробництва ковбасних виробів для пригнічення росту мікробів, псування харчових продуктів і розвитку патогенних мікроорганізмів.

Про виробника



Бренд Legado відноситься до великого іспанського виробника el Pozo, який має більш ніж 60-річну історію та представлений у 80 країнах світу.

Це преміальний бренд, під яким продається якісний іберійський продукт. Покликання Legado - донести досвід гурмана до широкої публіки, стати «демократичним гурманом».

Виробник торбується про якість, тому:
- розводить власну іберійську худобу;
- розробляє ексклюзивні корми, багаті олеїновою кислотою, щоб оптимізувати раціон тварин;
- контролює весь розвиток селекції на своїх фермах.
Legado Ibérico має спеціальний завод у Ябуго, де клімат найбільш сприятливий для сушіння шматків іберійської шинки. Тут виготовляють високоякісні ковбаси, лопатки та іберійську шинку.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Відправка на таксі по Києву.

Більше інформації про доставку

Доступна послуга кортадора

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
  • готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).

Мінімальна сума замовлення - 399 грн.

У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.