Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Вид м'ясні делікатеси
Види м'ясних делікатесів ковбаса
Вид ковбаси Фует
Особливості м'ясних делікатесів в'ялені, сиров'ялені
Тип м'яса свинина
За складом м'ясо
Особливість без глютену, з білою пліснявою
Порода Iberico
Кількість 1
Вага 150 г
Фасовка палка
Упаковка пакет
Країна виробник Іспанія
Схожі товари ковбаса фует

Ковбаса Фуетек El Pozo Fuetec Iberico сиров'ялена 150г, Іспанія

Артикул id_9323
В наявності
199.00 грн/уп.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
уп.

Оригінальна іспанська сушена на повітрі салямі «Іберіко Фует». Fuetec (Fuet) — це фірмова страва Каталонії, яка готуєть зі свіжої 100% іберійської свинини з використанням спецій, після чого цей фірмовий продукт сушать на повітрі від 15 днів до місяця.


Спочатку заміщується фарш з добірного нежирного м’яса та свинячого жиру, до якого переважно додають сіль, спеції та цукор. Форма їх характерна: пряма і подовжена, середньої товщини. У просторіччі можна сказати, що вона «в півтора пальця». Їх шкірка зазвичай білувата через цвіль, яка сприяє висиханню та дозріванню на повітрі. У зв'язку з цим серед споживачів виникає поширене питання: їдять чи ні шкірку фьюта? Але відповісти легко: оскільки більшість ф’юет виготовляється з натуральної оболонки , ви можете їсти шкірку, але це справа смаку, знімати її чи їсти.


Продукт не містить глютену.


Фует має відносно м’яку консистенцію та злегка солодкуватий смак. Рекомендуємо після того, як дістали ковбасу з холодильника, дати їй постояти при кімнатній температурі кілька хвилин, щоб її аромат і чудовий смак могли повністю розвинутися, перш ніж нарізати її на тонкі або товсті скибочки.


Фует, одна з найважливіших закусок в іспанській кухні. Нарізана тонкими скибочками, ковбаса підходить як гарнір до інших тапас. Цей делікатес особливо смакує з хрустким хлібом, оливками та фруктовим червоним вином.
 

Нагороди


Фірмова страва el Pozo Fuetec Ibérico, яка виготовляється зі 100% іберійського м’яса, у 2020 році була нагороджена золотою медаллю DLG на знак визнання перевіреної якості продуктів ElPozo Alimentación.

До речі у виробника el Pozo у 2018 році таку ж нагороду уже отримав продукт Fuetec Original.

 

Про виробника



1954 рік - початок діяльності промислового виробництва з першої ковбасної фабрики та комерціалізація продукції в регіональному масштабі. el Pozo має більш ніж 60-річну історію та представлений у 80 країнах світу. Заявляє про себе у сфері здорового харчування, свіжого м'яса, а також оброблених і в'ялених продуктів.


Виробник дотримується філософії постійного вдосконалення. el Pozo приділяє значну частину ресурсів дослідженням і розробці збалансованої та поживної їжі, яка також приносить задоволення.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Відправка на таксі по Києву.

Більше інформації про доставку

Доступна послуга кортадора

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
  • готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).

Мінімальна сума замовлення - 399 грн.

У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.