Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ковбасна нарізка - це м'ясний продукт, який набирає величезної популярності. Все частіше замість палиці ковбаси покупець вибирає невеликі порції. Маленьку упаковку дуже зручно брати із собою в дорогу: це найкращий варіант для посиденьок на дачі, пікніка або дальньої поїздки. Адже в дорозі не завжди є можливість готувати повноцінну страву, а іноді навіть ножа та обробної дошки немає під рукою.
Деякі з властивостей чорізо:
- Він виготовлений із м’яса іберійської свинини та бекону, солі, паприки, копченої паприки та інших спецій.
- Має інтенсивний смак і характерний аромат паприки.
- Він представлений тонкими скибочками і покритий блиском, який надає жир.
Сиров'ялені якісні ковбаси мають дуже позитивні поживні властивості Сиров'ялені ковбаси іспанського виробництва мають особливо позитивні харчові цінності. Це продукти, багаті білками, фосфором, залізом і вітамінами групи В. Харчова цінність свинини істотно змінилася, поки не було досягнуто значного зменшення жирів, які в основному є ненасиченими. В'ялені ковбаси містять близько 25-45% жиру, більшість з яких є ненасиченими. 46-47% - це мононасичені жири, 14-17% - полінасичені жири і 36-40% - насичені жири. У сиров'ялених ковбасах свинина має обмежений вміст холестерину 72 мг на 100 , що робить їх чудовим доповненням до різноманітного та збалансованого раціону. В останні роки досягнуто прогресу в застосуванні різних технологій для зниження вмісту натрію, але сіль необхідна для виробництва ковбасних виробів для пригнічення росту мікробів, псування харчових продуктів і розвитку патогенних мікроорганізмів. |
Про виробника
Це преміальний бренд, під яким продається якісний іберійський продукт. Покликання Legado - донести досвід гурмана до широкої публіки, стати «демократичним гурманом». Виробник торбується про якість, тому: |