Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Вид м'ясні делікатеси
Види м'ясних делікатесів ковбаса
Вид ковбаси Чорізо
Особливості м'ясних делікатесів в'ялені, сиров'ялені
Тип м'яса свинина
Вид спеції паприка
За складом м'ясо
Вага 75 г
Фасовка нарізка
Упаковка вакуумна упаковка
Країна виробник Іспанія
Схожі товари ковбаса чорізо

Ковбаса чорізо Legado Chorizo Iberico нарізка 75г, Іспанія

Артикул id_9326
В наявності
189.00 грн/уп.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
уп.

Ковбасна нарізка - це м'ясний продукт, який набирає величезної популярності. Все частіше замість палиці ковбаси покупець вибирає невеликі порції. Маленьку упаковку дуже зручно брати із собою в дорогу: це найкращий варіант для посиденьок на дачі, пікніка або дальньої поїздки. Адже в дорозі не завжди є можливість готувати повноцінну страву, а іноді навіть ножа та обробної дошки немає під рукою.

 

Деякі з властивостей чорізо:

  • Він виготовлений із м’яса іберійської свинини та бекону, солі, паприки, копченої паприки та інших спецій.
  • Має інтенсивний смак і характерний аромат паприки.
  • Він представлений тонкими скибочками і покритий блиском, який надає жир.

 

Сиров'ялені якісні ковбаси мають дуже позитивні поживні властивості


Сиров'ялені ковбаси іспанського виробництва мають особливо позитивні харчові цінності. Це продукти, багаті білками, фосфором, залізом і вітамінами групи В.

Харчова цінність свинини істотно змінилася, поки не було досягнуто значного зменшення жирів, які в основному є ненасиченими. В'ялені ковбаси містять близько 25-45% жиру, більшість з яких є ненасиченими. 46-47% - це мононасичені жири, 14-17% - полінасичені жири і 36-40% - насичені жири.

У сиров'ялених ковбасах свинина має обмежений вміст холестерину 72 мг на 100 , що робить їх чудовим доповненням до різноманітного та збалансованого раціону.

В останні роки досягнуто прогресу в застосуванні різних технологій для зниження вмісту натрію, але сіль необхідна для виробництва ковбасних виробів для пригнічення росту мікробів, псування харчових продуктів і розвитку патогенних мікроорганізмів.

Про виробника



Бренд Legado відноситься до великого іспанського виробника el Pozo, який має більш ніж 60-річну історію та представлений у 80 країнах світу.

Це преміальний бренд, під яким продається якісний іберійський продукт. Покликання Legado - донести досвід гурмана до широкої публіки, стати «демократичним гурманом».

Виробник торбується про якість, тому:
- розводить власну іберійську худобу;
- розробляє ексклюзивні корми, багаті олеїновою кислотою, щоб оптимізувати раціон тварин;
- контролює весь розвиток селекції на своїх фермах.
Legado Ibérico має спеціальний завод у Ябуго, де клімат найбільш сприятливий для сушіння шматків іберійської шинки. Тут виготовляють високоякісні ковбаси, лопатки та іберійську шинку.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Відправка на таксі по Києву.

Більше інформації про доставку

Доступна послуга кортадора

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
  • готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).

Мінімальна сума замовлення - 399 грн.

У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.