Кількість
|
Вартість
|
||
|
Хамон виготовляється з задньої ноги іспанської іберійської свині. Має однорідну текстуру та шовковисту консистенцію. При розрізі має яскравий колір. Знежирена частина має характерний колір між рожевим і фіолетово-червоним, з характерною для цього продукту жировою інфільтрацією, яка має проміжний колір між білим і жовтим. Під час дегустації можна відчути приємний і характерний аромат, а також ніжний та злегка солонуватий смак.
В’ялене м’ясо чудово доповнюється різноманітні види сирів, такі як манчего, гауда або інші м'які або тверді сорти. Ідеально смакує з фруктами: диня, груша, персик, яблуко, шарон. Смакуйте делікатес з вином чи пивом.
Особливим аспектом виробництва хамону є процес годування свиней під час останнього етапу їхнього життя. Вони випасаються на великих просторах, де харчуються жолудями та природною рослинністю, що дозволяє відкладати жир в м'ясі, що впливає на його смак та ніжність. • Жолудь містить високий відсоток олеїнової кислоти, яка забезпечує науково доведені корисні властивості. |
Цікавинка про хамон Іберіко Бейота Існує кілька офіційно дозволених типів іберійської шинки, які залежать від типу корму та вирощування свиней, але найякіснішою іберійською шинкою є хамон Іберіко де Бейота. Спроби розводити іберійських свиней для отримання шинки в інших місцях, серед яких Китай і США є найвідомішими, не мали успіха. Іспанія є лідером у виготовлені цього сорту і за кількістю, і за якістю. |
Про виробника Cinco Jotas виготовляють свині окости найвищої якості з 1879 року. Компанія залишається вірною традиційному способу виробництва, що спрямоване на збереження автентичного смаку. Їх м’ясні делікатеси отримані внаслідок злиття чистих порід іберійських свиней та їх повільною обробкою в унікальних природних умовах Іспанії. Саме тому хамони Cinco такі особливі. |