Кількість
|
Вартість
|
||
|
Хамон – це шматок, отриманий із задніх кінцівок іберійської свині. Їх ноги характеризується стрункою, витягнутою формою, з чорними копитами, блискучим жиром і м’якою текстурою з надзвичайним смаком. Свинячий окіст Sadiber походить від свині іберійської породи, яких вирощують на просторих луках Сьєрра-де-Арасена та Пікос-де-Арош. Їх розташування, висота, повітря та клімат сприяють як вирощуванню свиней, так і в’яленню м’яса.
Як споживати і поєднувати іберійський хамон
Насправді, одне з найбільших задоволень це: відрізати скибку хамона від свого шматка і нести його прямо до рота! Іншим варіантом є нарізати порції та розкласти їх на тарілку разом із овочами, оливками, зеленню. Найкращі компаньйони для хамона – це сир манчего, гауда та інші сорти, а також солодкі фрукти.
Якщо ви хочете використовувати його у своїх рецептах, радимо нарізати скибочки або кубики хамона, чи стружку, та додати їх до своїх страв в останній момент, щоб надати нотки хамона до смаку вашої їжі.
Також важливо знати, який напій найкраще супроводжуватиме іберійську шинку, оскільки таке поєднання може зробити ваш досвід неймовірно чудовим. Для цього ми рекомендуємо червоне і біле вино, або пиво. Відкрийте для себе пару, яка вам найкраще підходить!
Про виробника Sadiber відбирає лише чистопородних іберійських свиней і має команду ветеринарів та агротехніків, які займаються дослідженням, наглядом і контролем тварин. Усі їх хамони проходять сушку в природних сушарках. Натуральний, повільний спосіб виробництва та природні ресурси допомагають іберійським шинкам набувати виняткового смаку. Цей процес здійснюються повністю традиційним і ручним способом. |