Кількість
|
Вартість
|
||
|
Хамон Палета Bellota – це шматок, отриманий з передніх кінцівок іберійської свині. З Пособланко, столиці, долини Педрочес. Ексклюзивне в'ялене м'ясо від сімейної ферми Мартіна, яка вирощує всіх своїх 100% іберійських свиней на власних фермах між муніципалітетами Вільянуева-де-Кордова, Інохоса та Пособланко в регіоні Лос-Педрочес у Кордові.
Лопатка Лос-Педрочес, 100% відгодована жолудями, вважається однією з найкращих іберійських лопаток на ринку. Зазвичай у такого хамона більш темне м'ясо з вишневими відтінками і жировий наліт на булаві, що дозволяє отримати соковите м'ясо з усім смаком жолудів і трав з долини Педрочес.
Симфонія смаку
Інтенсивного смаку із солодкістю Jamones Iberica вдалося досягли завдяки засолюванню та тривалому дозріванню. А поїдання свинями жолудів, запашних трав і плодів середземноморських гір, надало хамону ніжний смак сухих фруктів та ягід.
Як споживати і поєднувати іберійський хамон
Насправді, одне з найбільших задоволень це: відрізати скибку хамона від свого шматка і нести його прямо до рота! Іншим варіантом є нарізати порції та розкласти їх на тарілку разом із овочами, оливками, зеленню. Найкращі компаньйони для хамона – це сир манчего, гауда та інші сорти, а також солодкі фрукти.
Якщо ви хочете використовувати його у своїх рецептах, радимо нарізати скибочки або кубики хамона, чи стружку, та додати їх до своїх страв в останній момент, щоб надати нотки хамона до смаку вашої їжі.
Також важливо знати, який напій найкраще супроводжуватиме іберійську шинку, оскільки таке поєднання може зробити ваш досвід неймовірно чудовим. Для цього ми рекомендуємо червоне і біле вино, або пиво. Відкрийте для себе пару, яка вам найкраще підходить!
Ціла нога хамона та її переваги Створіть свою власну страву, наріжте автентичну шинку Iberica за допомогою ножа, і дозвольте собі здивуватися нюансам цього свіжо-нарізаного хамона. Кожен його шматочок вишуканого смаку, текстури та аромату. |