Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вишукана іберійська шинка з Естремадури. Іспанський хамон - це сиров’ялений свинячий окорок, який має приємний аромат, неперевершений солонуватий смак і щільну структуру.
Japasur контролює увесь ланцюг виробництва: від генетичного відбору, постійного вдосконалення продуктів харчування, забійної промисловості та до сушарки. Тварини вирощуються на фермі відповідно до найсуворіших стандартів захисту тварин. Годуються свині натуральними кормами і злаками (цьому відповідає помітка de Cebo). 100% Raza Ibérica означає, що свиня походить від 100% іберійської свиноматки і від хряка 100% породи Іберіка. Хамон (задня нога) в’ялиться та дозріває багато місяців. Смачне мармурове сиров’ялене м’ясо задовольнить найвибагливіші смаки.
Хамон поставляється без підставки-тримача хамонеро, тому рекомендуємо придбати її окремо.
![]() |
Цікавий факт з історії хамона Хоча є записи про в’ялення свинини ще за часів римлян, важливість продуктів із свинини, зокрема шинки, для території сучасної Іспанії сягає корінням у мавританську окупацію регіону, яка тривала до 15 століття. Вживання свинини вважалося символом релігійної та політичної незалежності і займало особливе місце в серцях іспанців. З того часу, багато іспанських письменників згадували хамон у своїх творах, її куштували королівські особи та громадські міжнародні діячі, які відвідували Іспанію. Слава хамона як найкращої їжі швидко розповсюдилася по всьому світу. |
Сертифікати Japasur
![]() |
Про виробника Japasur Цей виробник має іспанське коріння. Їх компанія розташована на південному заході Естремадури. Вони спеціалізуються на виробництві в’яленої продукції зі свиней іберійської породи. Japasur виготовляє таку якісну та смачну їжу, що спонукає своїх клієнтів почувати себе особливими та щасливими. Іберійський хамон ретельно відбирають і виготовляють за методами предків, які передаються іспанцям з покоління в покоління. Japasur Salamanca пристрасно прагне зберегти традиції ремісничого виробництва свого регіону, відомого своїм кліматом і околицями, де вирощують іберійських свиней. Головною особливістю такого хамону є його соковитість, що досягається завдяки процесу сушіння та турботі іспанських фермерів на всіх етапах виробництва. Воно відрізняється не тільки походженням і породою свиней, але і їх раціоном. Після підготовки сировини, м'ясо засолюють, підсушують і відравляють на в'ялення. Після дозрівання завжди настає момент для остаточної оцінки шинок. Фаза Calado є важливою, щоб перевірити якість продукції. Майстер з його досвідом і чудовою нюховою здатністю вводить шпажку у шинку, яку потрібно оцінити. Після того, як її вилучають, вона дозволяє аналізувати різні нюанси ароматів і з великою точністю визначає, чи продукт знаходиться в завершальному етапі виготовлення. Поєднуючи натуральне м’ясо з традиційним методом виробництва та витримуючи його кілька місяців поспіль, з нього отримують відмінний хамон за текстурою, смаком і ароматом. |
![]() |
![]() |