Кількість
|
Вартість
|
||
|
Хамон виготовляється зі стегна з задньої ноги свині білої породи. Процес приготування досить довгий і становить кілька етапів, все це робиться для того, щоб окіст отримав винятковий смак і аромат. Серрано практично не містить холестерину, а його жир за складом схожий на оливкову олію. Відрізняється гарною текстурою, легкою мармуровістю, теплим червоним кольором та глибоким ароматом шинки.
Хамон є національною стравою в Іспанії і популярними продуктом у багатьох інших країнах. Будь-яке іспанське свято не обходиться без цього делікатесу, найчастіше його подають в нарізаному вигляді або додають в інші страви. Хамон чудово поєднується з червоним вином, оскільки даний напій розкриває витончені нотки в'яленого м'яса. Шматочки хамона буквально тануть у роті, а ще вони мають надзвичайно апетитний аромат.
Нарізка фасується в практичні вакуумні упаковки. Продукт без лактози, глютену та барвників.
Сертифікати та нагороди Знак «Гарантована традиційна спеціалізація», як і Консорціум Серрано, гарантує, що продукт має особливі відмінні риси. Сертифікація забезпечує, що шинки Серрано, виготовляються за традиційними методами, витримані протягом не менше 210 днів і після фаз засолювання, мийка-чистка, відпочинку, досолки, сушіння-дозрівання та витримки. Виробник прагне, щоб продукція була максимально натуральною з відповідними етикетками (Clean Label). Сертифікати DLG, ITQI та "Sabor Del Año" – це деякі знаки якості, які відзначають наші в’ялені ковбаси, свіже м’ясо та інша продукція є високоякісною. |
Про виробника Бренд FAR Jamón Serrano відноситься до компанії Costa Brava. Свою діяльність виробник розпчав ще 1969 року. З самого початку в них працюють фахівці з якісної іспанської шинки, які дотримуються традиційних методів виробництва шинки. Тривала історія інновацій та досліджень, розробок у методах і форматах виробництва. І в результаті з 1970-х років по сьогодні бренд експортує продукцію в понад 60 країнах. |