Кількість
|
Вартість
|
||
|
Іспанський хамон - це сиров'ялене свиняче мармурове м'ясо, яке має складний смак і м’яку солоність. Саме смакові особливості роблять хамон одним із найпопулярніших закусок у світі.
Вирощування тварин ретельно контролюється, а процес приготування досить довготривалий. Він поділяється на кілька етапів: засолювання, вирівнювання рівня солі шляхом промивання, сушка, дозрівання. Помітка Резерва означає, що свиняча ніжка після засолення дозрівала близько 16 місяців.
В'ялене м'ясо дуже щільне, тому потрібно фіксувати спеціальною дошкою-підставкою хамонерою. Для нарізування хамона потрібно використовувати тонкий і дуже гострий ніж з гладким лезом. Цим ножем нічого, крім хамону, різати не рекомендується. Скибочки повинні бути дуже тоненькі. Сам зріз необхідно закрити шматками раніше зрізаного з цієї ноги сала або обернути промасленим пергаментом.
Компанія Espana заснована у 1986 році і стала сімейним бізнесом. На початку площа приміщення була 600 м2, сьогодні ж вона понад 30 000 м2. У 2009 році компанія розпочала експорт, відтоді продукція реалізується в 70 країнах. Espana - це один з найуспішніших брендів серед виробників в'яленого м'яса. Продукція відповідає стандартам якості BRC і IFS на європейському рівні.