Кількість
|
Вартість
|
||
|
Найстаріший Лао Шу виготовлений з чайного листя, яке заготовлене ще в 1976. Сировина особливого купажу з Менхай. У добірній суміші багато типсів, які додають особливої м'якості цьому сильному витриманому чаю. Пресування середньої щільності.
Технологія виробництва Шу Пуера була розроблена і випробувана в 60-70-ті роки на знаменитій менхайській фабриці, так що ця цегла-справжня частина історії, один з перших Шу Пуерів. З кожним роком їх у всьому світі стає все менше і менше, так що радимо вам якнайшвидше купити пуер Лао Шу 1976 року, поки це ще можливо.
Щільний Шу Пуер - це сильний та впевнений чай. Багатогранний смак напою з потужною силою можна відчути з першого ковтка. Однак, дуже важлива в лао ча якість сировини та умови зберігання. Витриманий чай – це цілий світ, дивовижний та глибокий. Яскравий настій бордово-бурштинового забарвлення.
В основі багатогранного аромату землисті та деревні тони, потужні, але не різкі, вкрай делікатні. При заварюванні починають розкриватися дивовижні нюанси, незвичні для більшості Пуерів. Крім легких, ледь вловимих відтінків сухофруктів і сушених ягід яскраво розкриваються запахи лікарських трав і женьшеню.
Лао Шу Пуер дарує найприємніші хвилини усвідомлення, збирає розум і тіло, допомагає сконцентруватися та пробуджує розум. Напій заряджає енергією, тонізує та виводить зайву рідину з організму.
При регулярному вживані: нормалізує обмін речовин та розщеплює жири, виводить токсини та шлаки, покращує травлення; сприяє схудненню; покращує стан шкіри; покращує стан кровоносних судин, знижує холестерин; зміцнює імунну систему.
Рекомендації по заварюванню:
- прогрівайте заварник, або чашку (обдайте кип’ятком);
- спочатку листя промиваємо гарячою водою та зливаємо цю воду не використовуючи (нульове заварювання);
- 5-8г заварки заливаємо 150-200 мл води з температурою 90-95 градусів;
- перше заварювання варто витримувати 15-20 сек. Тоді можна отримати ніжний напій, який не буде гірчити;
- зливайте та смакуйте;
- одну заварку можна заварювати до 7 разів і щоразу варто на 15-20 сек збільшувати час заварювання.