Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ферментований чай вищого сорту, з гірських плантацій Юньнань. Спресований у плитки, купаж складається з великого листя і ворсистих бруньок, які після ферментації набувають золотистого відтінку. Унікальність чаю Дянь Хун полягає у особливостях виробництва. При зборі використовують лише бруньки або молоді чайні листки. Свіже чайне листя розкладається для підсушування на 15 годин. Внаслідок цього, листя втрачає багато води, і легко скручується чаїнками.
Настій яскравий, прозорий, темно-янтарного кольору. Дянь Хун має глибокий і багатогранний смак з медово-горіховими нотами і повним, солодким післясмаком, який довго не розсіюється. Аромат сильний, багатий на медові відтінки, з легкою горіховою нотою.
Корисні властивості:
- має противірусну дію, зміцнює імунну систему;
- прискорює обмін речовин, полегшує перетравлення їжі;
- зміцнює кістки за рахунок таких корисних мінералів як марганець, кальцій, фтор;
- знімає стрес та нервову напругу;
- сприяє зниженню рівня холестерину;
- прискорює обмін речовин у печінці;
- має антиспазматичні властивості.
Рекомендації щодо заварювання:
- ополоснути чашку окропом;
- насипати 5-8 г чаю;
- промити чай: налити 1/4 склянки води та одразу вилити, притримуючи кришкою заварку.
- залити окропом 95-98 ° C і настоювати 2-3 хвилини.