Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чай Hekimhan із 15 видів різноманітних корисних рослин. Інгредієнти: липа (лист-цвіт), імбир, куркума, калган, кориця, гібіскус, цедра лимона, цедра апельсина, шипшина, квіти алтея, ромашка, шавлія, чебрець, лист евкаліпта, сушені яблука. Умови зберігання: Берегти від сонячних променів і вологи при кімнатній температурі.
Корисні властивості трав’яного чаю Hekimhan:
- має протизапальну, антиоксидантну, розслаблюючу та тонізуючу дії;
- прискорює обмін речовин;
- сприяє схудненню;
- заспокоює збуджену нервову систему;
- нормалізує тиск;
- виводить з організму токсини та шлаки.
Один зі способів заварювання трав’яного чаю:
1. Заварюють трав’яний чай за традиційним методом приготування чорного чаю. У заварник насипте попередньо промиті сушені трави у розрахунку 1 чайна ложка на 200 мл води, температурою 90-95 градусів.
2. Настоюйте напій не більше, ніж 15 хвилин.
3. Налийте готовий настій у чашки і дайте трішки охолонути. Краще його вживати у комфортно теплому вигляді.
4. Готуйте завжди свіжі порції чаю, таким чином зберігатимуться усі корисні та смакові властивості напою.