Кількість
|
Вартість
|
||
|
Як заварювати чай в ісинський чашці
Прогрійте посуд гарячою водою. Злийте воду. Помістіть чай. Пуера приблизно потрібно 3-7г (1-2 чайні ложки), улуна - 1-2г (7-10 чайних горошин). Залийте водою (слабоферментовані - 60-80 градусів, сильноферментовані - 80-100) та відразу злийте цю воду не використовуючи. Перше заварювання називається ще нульовим і використовується для промивання чайного листя. Заливайте ще раз водою та настоюйте близько хвилини. Взагалі кількість чаю і час настоювання залежить від сорту та смакових уподобань.
Китайський автентичний посуд для заварювання чаю - це відмінний чайний аксесуар. Чашка-заварник з ісинської глини дуже хороший варіант для подарунка любителю чаю.