Кількість
|
Вартість
|
||
|
Yi Zhaofeng — старовинний бренд чаю часів династії Цін. Історія його налічує понад 110 років. Слова «Маньчжурські та ханьські чайні делікатеси та шовкові тістечка Цзяху» на обгортковому папері відображають цінність цієї цеглинки чаю. У той час цю цеглинку чаю використовували лише для поклоніння офіційним особам, і звичайним людям не було навіть можливості скуштувати цей напій.
Рекомендації по заварюванню:
- прогрівайте заварник, або чашку (обдайте кип’ятком);
- спочатку листя промиваємо гарячою водою та зливаємо цю воду не використовуючи (нульове заварювання);
- 5-8г заварки заливаємо 150-200 мл води з температурою 90-95 градусів;
- перше заварювання варто витримувати 15-20 сек. Тоді можна отримати ніжний напій, який не буде гірчити;
- зливайте та смакуйте;
- одну заварку можна заварювати до 7 разів і щоразу варто на 15-20 сек збільшувати час заварювання.