Кількість
|
Вартість
|
||
|
Високоякісний темний чай Шу Пуер виготовляється з чайного листя старих дерев чайних садів повіту Менхай. У виробництві за основу беруть ніжні молді верхні листочки. За ним закріпилася назва палацового через те, що його тривалий час поставляли в імператорські палаци та до маєтків вельмож. Продукція виготовлена у 2020 році, тому вважається ще молодою.
Цей чай відрізняється гладким, але насиченим смаком, солодким фруктовим ароматом та густим настоєм. У смаку є легка терпкість зеленого волоського горіха. Прекрасний ранковий напій, що бадьорить.
Гурмани полюбляють Шу Пуер через відмінний тонізуючий ефект. Завдяки дії поліфенолів та амінокислот зменшується втома, підтримується стійкість нервової системи, знижується ризик розвитку депресії. При регулярному вживанні зміцнюється імунітет, очищається кров. Містить чайний кофеїн, тому не рекомендується вживати маленьким дітям.
Щоб напій смакував по-справжньому, потрібно відповідально ставитися до процесу приготування. Рекомендуємо заварювати чорний Пуер проливами, використовуючи китайську гайвань, спеціальний глиняний чайник або скляний посуд. Використовувати 10 г сухої заварки на 200 мл рідини. Першу заварку злити, а наступну витримати 20 секунд – чай готовий до споживання. Важливо не перетримувати Шу більше рекомендованого часу, щоб не зіпсувати смак гіркотою. Витримує кілька заварювань проливом. Найкраще засвоюється та максимально корисний, якщо пити чай через 30 хвилин після їди.