Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чорний чай Шу Пуер виготовлявся в 2015 році. Після зібрання сировини, вона піддається ферментації та тривалому дозріванню. В результаті чай набуває глибокий і насичений смак, особливий аромат, а також гладку і м'яку структуру.
Шу Пуер відрізняється насиченим і ефектним смаком з нотами деревини, сухофруктів і землі. Напій має мідно-коричневий відтінок.
Користь від Шу Пуерів:
- Стимулюють травлення та полегшують розщеплення жирів. Деякі дослідження показали, що чай може допомогти знизити рівень холестерину у крові.
- Шу Пуер багатий на поліфеноли, які є потужними антиоксидантами. Антиоксиданти допомагають захистити організм від вільних радикалів.
- Має здатність покращувати обмін речовин.
Заварювання протокою:
- Рекомендується використовувати глиняний посуд або фарфор.
- Вода із температурою 95-98 градусів.
- Співвідношення 6-7г заварки на 100мл води.
- Впевнено заварюється протягом 6-8 проток.