Кількість
|
Вартість
|
||
|
"Думки голови Мао завжди житимуть у наших серцях, тому ми почали робити цей чай" - так сказав один із виробників.
Листя для Пуеру зібране зі стародавнього дерева Лаобаньчжан в містечку Брауншань в чайній зоні Менхай в 1976 році. Високоякісна сировина є необхідною умовою для виготовлення елітної чайної продукції. Чайна фабрика, яка виготовляє даний сорт, поєднує традиційну майстерність та багаторічний досвід.
Цей чай необхідно ретельно дегустувати, щоб розуміти всю глибину його смаку та аромату. З кожним новим ковтком будете відчувати густий настій, глибокий насичений смак, солодкувато-пряний аромат.
Крім смакових якостей елітний старий пуер має також неоціненну користь для організму. Витриманий чорний китайський чай – це джерело лікувальних речовин і джерело здоров'я та енергії. У всьому світі пуер вважається основою краси, здоров'я та довголіття. Він містить вітаміни та мікроелементи, що покращують стан шкіри та роботу шлунково-кишкового тракту.
Рекомендації по заварюванню:
- прогрівайте заварник, або чашку (обдайте кип’ятком);
- спочатку листя промиваємо гарячою водою та зливаємо цю воду не використовуючи (нульове заварювання);
- 5-8г заварки заливаємо 150-200 мл води з температурою 90-95 градусів;
- перше заварювання варто витримувати 15-20 сек. Тоді можна отримати ніжний напій, який не буде гірчити;
- зливайте та смакуйте;
- одну заварку можна заварювати до 7 разів і щоразу варто на 15-20 сек збільшувати час заварювання.