Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гурмани полюбляють Шу Пуер через відмінний тонізуючий ефект. Завдяки дії поліфенолів та амінокислот зменшується втома, підтримується стійкість нервової системи, знижується ризик розвитку депресії. При регулярному вживанні зміцнюється імунітет, очищається кров. Містить чайний кофеїн, тому не рекомендується вживати маленьким дітям. Проте, на відміну від кави, цей напій не зневоднює організм, а підтримує в нормі водний баланс.
Для того, щоб ви могли сповна насолодитися цим багатим та вишуканим напоєм, потрібно дотримуватися правильної технології заварювання. Перед приготуванням чайник необхідно обдати кип’ятком. Наступним кроком чай необхідно промити, заливши його окропом на 10 секунд та злити у раковину. Така процедура допомагає розкрити всі корисні властивості Пуеру. Далі 5 г заливаємо 100 мл гарячої води 85-95 градусів та витримуємо 10-15 секунд. Таким чином отримуємо ніжний смак, який не буде гірчити. Одну порцію можна заварювати до 7 разів. Кожен наступний пролив буде смакувати по-новому, відкриваючи неповторні чайні нотки.