Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шу Пуер – міцний, корисний та дуже смачний темний чай для щоденного споживання. Зібраний він дбайливими руками мешканців високогірних повітів у провінції Юньнань.
Шу Пуер славиться не тільки своїм смаком, але й цілющими властивостями. Його прирівнюють до «живого чаю», який при регулярному споживанні допомагає тримати розум і тіло в чистоті, менше метушитися, підтримує у балансі функціонування внутрішніх органів та нервової системи. Він очищає від токсинів, нейтралізує шкідливий холестери н, усуває бляшки на стінках судин. У складі напою велика кількість мікроелементів, які допомагають відновити водно-сольовий баланс організму.
Рекомендуємо заварювати чорний Пуер проливами, використовуючи китайську гайвань, спеціальний глиняний чайник або скляний посуд. Підготувати воду з температурою 95-100 градусів. Використовувати 10 г сухої заварки на 200 мл рідини. Першу заварку злити, а наступну витримати 20 секунд – чай готовий до вживання. Важливо не перетримувати Шу більше рекомендованого часу, щоб не зіпсувати смак гіркотою. Витримує 6-7 проток, потім стає слабшим.