Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шу Пуер ціниться за глибокий, м’який і насичений смак з нотками шоколаду, дерева та горіха. Присутня легка терпкість.
Для того, щоб напій смакував і розкрилися всі закладені якості, потрібно вміти правильно його заварювати. Використовуйте для приготування спеціальний чайник з пористої глини, фарфоровий гайван, або ж скляний посуд. Важливо дотримуватися пропорцій сухої речовини та води: 10г на 200мл. Заливати кип’ятком 95-100 градусів. Спочатку потрібно промити чай, заливши його на 2-3 секунди водою, та злити у раковину. Далі, повторно залити водою і через 20 секунд вже можна вживати. З кожним наступним проливом рекомендуємо збільшити час заварювання на 10-20 секунд. Добре смакуватиме і триматиме аромат до 7 і більше разів повторної заварки.