Кількість
|
Вартість
|
||
|
Хамон виготовляється з задньої ноги іспанської іберійської свині. Має однорідну текстуру та шовковисту консистенцію. При розрізі має яскравий колір. Знежирена частина має характерний колір між рожевим і фіолетово-червоним, з характерною для цього продукту жировою інфільтрацією, яка має проміжний колір між білим і жовтим. Під час дегустації можна відчути приємний і характерний аромат, а також ніжний та злегка солонуватий смак.
Вражаюча якість та смак. Хамон має насичений, глибокий смак з легкими солоними нотками. Він є надзвичайно ніжним і, при правильній тонкій нарізці, розташовується між пальцями. В’ялене м’ясо чудово доповнюється різноманітні види сирів, такі як манчего, гауда або інші м'які або тверді сорти. Ідеально смакує з фруктами: диня, груша, персик, яблуко, шарон. Смакуйте делікатес з вином чи пивом.