Кількість
|
Вартість
|
||
|
Виробництво розпочалось ще з 1780 року, коли сім'я Фаркіоні відбирала сировину, щоб перетворити її на продукти досконалості. Сьогодні ж на продукції присутній логотип сертифікату QAS, який пояснює відповідність суворому протоколу «Якість - Навколишнє середовище - Безпека».
Farchioni Olio di semidi vinacciolo - це олія, яка виготовляється з виноградних кісточок за допомогою технології холодного пресування. Нерафінований продукт має легкий і приємний смак, а також дуже апетитний аромат.
Продукція містить велику кількість антиоксидантів, зокрема проціанідинів, катехінів та епікатехінів. У разі холодного пресування в олії зберігаються всі вітаміни та жирні кислоти в незмінному вигляді. При регулярному вживані відзначається наступний вплив:
- зниження рівня "поганого" холестерину;
- зменшуються запальні процеси в організмі;
- зволожується шкіра, а ще олія сприяє її регенерації, допомагає зменшити появу зморшок і покращує структуру шкіри;
- укріплюється волосся, зменшується його ламкість і вплив зовнішніх шкідливих факторів.
Додавайте олію для заправляння салатів або просто змішуйте з оливковою. Підходить для приготування як холодних, так і гарячих страв, маринадів, соусу та майонезу. Олія з виноградних кісточок може бути додана до деяких десертів, таких як печиво, кекси або тістечка, для збагачення смаку.