Кількість
|
Вартість
|
||
|
Виробництво розпочалось ще з 1780 року, коли сім'я Фаркіоні відбирала сировину, щоб перетворити її на продукти досконалості. Сьогодні ж ягоди збираються в центрі Італії, в найбільш незабрудненій Умбрії, де століттями вирощують дерева олив. На продукції присутній логотип сертифікату QAS, який пояснює відповідність суворому протоколу «Якість - Навколишнє середовище - Безпека».
Farchioni Condimento in olio extra vergine di oliva Peperoncino виготовляється на основі 99,7% нефільтрованої оливкової олії першого віджиму, яка приправляється сушеними шматочками червоного гострого перцю чилі.
Оливкова олія є основним інгредієнтом для приготування вишуканих холодних страв. Її часто додають в якості салатної заправки, наприклад, в поєднанні з оцтом, лимонним соком або іншими спеціями для створення смачних дресингів. Також олія часто входить в склад соусів і маринадів для м'яса, риби, овочів та морепродуктів. Її часто додають до тіста. Оливкова олія може бути додана до готової пасти або спагетті для збагачення смаку і запобігання склеюванню намистин. Під час приготування домашнього хліба - додає багато смаку і хрусткості.