Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мацик родом із заболочених сіл Полісся і Волині. Поліська техніка в’ялення суттєво відрізняється від школи в’ялення Італії чи Іспанії. Європеці закладають напівфабрикати у погреби, де цілорічно майже однакова температура та вологість. На Волині ж з давніх давен вивішували все під стріху, де денна температура за добу могла коливатись навіть на 20 градусів. Така ситуація не надто сприяла стандартизації продукту, відтак мацик щоразу в’ялився за різних умов, тому й мав різний смак.
Сьогодні виробник поєднує в собі сімейні рецепти та оригінальність, вдосконалюючи це все сучасними технологіями виробництва.
Мацик – це сиров’ялений продукт із м’яса свинини, натуральними спеціями і травами. Для його приготування використовується тільки відбірна, екологічно чиста свинина, вирощена без застосування харчових добавок і стимуляторів росту. На виробництві не використовуються жодні смакові добавки.
В’ялений пікантний м’ясний делікатес чудово смакує із вином, пивом і іншими напоями. Це чудова закуска до столу на свята та в будні. Відмінний продукт, ситний, корисний, справжній делікатес для гурманів.