Кількість
|
Вартість
|
||
|
La Leyenda Queso De Oveja With Brandy виготовлений із чистого овечого молока. Дозрівають сирні головки протягом 5 місяців. Коли цей сир з овечого молока висушується, його поверхню проколюють невеликими отворами і занурюють у бренді Solera на кілька днів (4-5), щоб напій просочився. Потім кірку покривають олією і дрібними травами та упаковують у вакуумі. В результаті такої технології виробництва підсилюються всі смаки і виходить продукт, повний різноманітних нюансів. Це м’яке та ароматне поєднання: чудово збалансований смак з горіховим відтінком і специфічний сильний аромат.
Справжнє відкриття для ваших почуттів і любителів бренді та сиру. Крім того, його універсальність на кухні робить його ідеальним для використання в різноманітних рецептах.