Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чай Улун дуже корисний, оскільки містить вітаміни (А, В, С, Е, D, К), мінерали, фолієву кислоту, флавоноїди, антиоксиданти, ефірні масла. Через насиченість різноманітними мікроелементами напій при регулярному вживані допомагає схуднути, покращує роботу серцево-судинної системи та мозку, украплює кісткові тканини, захищає зуби від карієсу, протистоїть різким перепадам цукру в крові, підвищує концентрацію уваги та впливає на стан шкіри.
Рекомендації щодо заварювання:
- попередньо прогрійте посуд для заварювання та пиття;
- рекомендується не заварювати улуни і пуери в одному і тому ж посуді;
- воду для заварювання слід вибирати м'яку (покупну чи фільтровану);
- вода кип'ятиться до появи великих бульбашок, після чого хвилину їй дають охолонути приблизно до 60-80 градусів;
- перше заварювання триває 10-15 секунд, після чого зливається і не використовується (так чайне листя промивається і пробуджується);
- наступні заварки трохи більше 15-30 секунд із збільшенням часу на 10-15 секунд (якщо заварювати шляхом "протоки");
- заварювати Улун можна до 12 разів.