Кількість
|
Вартість
|
||
|
Моті — це японський кондитерський виріб, який майстерно виготовляється з невеликої кількості інгредієнтів. Тістечко готується на основі подрібненого клейкого рису, який замочується, а потім ретельно розбивається в густу пасту. Моті пружні, тягучі та м’які за консистенцією, схожі на хмаринки. Зазвичай наповнені різними ароматними начинками, в даному випадку з манго та білого шоколаду, які створюють потужний смак.
Рисовий десерт чудово підходить для перекусу. Можна смакувати з чаєм, кавою та вином. Ідеально підходить для того, щоб побалувати себе, відчути нові смаки та аромати, а також релаксанути.
Всі страви з моті Тістечка зайняли вагоме місце в історії японської кухні, а процес їхнього приготування став традицією. Наприклад, їх готували на Новий Рік всією сім’єю, щоб в наступному році панували тільки успіх та удача. Часто на це свято готують озоні - традиційний святковий суп із додаванням моті. Також існують різні варіанти рецептів страви, які абсолютно відрізняються від сучасних. Японці пекли пиріг з рисового тіста, загорнутий у лист норі та политий соєвим соусом. Ще один поширений спосіб приготування - смаження на грилі, після чого моті додають до різних страв. |
Різні формати мочі
Про виробника Royal Family У 1985 році голова, пан Хуан Чжімін і його дружина заснували фабрику як сімейний бізнес. У 1992 році була представлена перша японська машина моті, яка привела тайваньську галузь виробництва моті від традиційного затискання до сучасного спеціалізованого виробництва та інтернаціоналізації. |