Сир козиний ручної роботи в червоному перці Tronchon de Cabra Romero 440г, Іспанія

del Niño
id_266
439,00
грн.
Ціна за упаковку 440 г.

Іспанський сир del Niño Tronchon de Cabra Romero виготовляється вручну з козячого молока, а зверху покривається червоним перцем. Твердий сорт має чудовий пікантний аромат та приємний смак.
Трончонський сир виготовляється в оригінальній формі вулкана, яка нагадує колесо, де центральна частина трохи втиснула усередину та знаходиться нижче країв. Такий вид характерний саме для сиру Трончон, який колись приготували в однойменному містечку Tronchón, а тепер його виготовляють в Арагоні та Валенсії. Дозріває продукт від 30 до 60 днів.
Сир чудово поєднується з фруктами, свіжим хлібом, оливками і напоями.
Цікаво, що більше 500 років тому про цей сорт сиру іспанський письменник Сервантес згадував в 2-й частинці роману «Дон Кіхот». Згідно роману мандрівний лицар Дон Кіхот і його вірний зброєносець Санчо Пансо полюбляли смакувати цей делікатес.

Вид сиру: Трончон

Вид молока: козячий

Країна виробник: Іспанія

Вага: 440 г

Особливість: з перцем

Також доступні товари
Click to order
Total: 
Ваше імя
Ваше призвіще
Ваш телефон
Доставка
Місто
Відділення Нової Пошти
Адреса для курєрської доставки (Нова Пошта)
Payment method
Вказана інформація буде використана для відправлення замовлення через Нову Пошту

Я погоджуюсь з Політикою конфіденційності